Αρχική Σελίδα | Επικοινωνία   English (United States) el-GR

Για πάνω από 57 χρόνια, η Ορυζοβιομηχανία «ΑΡΝΑΟΥΤΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.»
ασχολείται με την επεξεργασία και τυποποίηση ρυζιών και οσπρίων.

Το 1953, ο Αντώνιος Αρναουτέλης ιδρύει την εταιρεία στην Λαμία, με σκοπό την παραγωγή και τυποποίηση ρυζιού. Σήμερα, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον υιό του, Ιωάννη Αρναουτέλη, η εταιρεία έχει ήδη κατακτήσει την πρώτη θέση στη διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας (Private Label), τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή αγορά. Από το 2010, με την έμπρακτη συμβολή της τρίτης γενιάς, Ευαγγελία και Αντώνιο Αρναουτέλη, η εταιρεία στοχεύει να διατηρήσει την ηγετική της θέση στην αγορά, αλλά και να ισχυροποιήσει την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Περισσότερα ...

    
Οικολογική απεντόμωση

Η «Αρναουτέλης Α.Ε.Β.Ε.» επιδιώκοντας την καινοτομία και στον τομέα της απεντόμωσης των προϊόντων της προχώρησε στην εγκατάσταση και λειτουργία μιας νέας, μοναδικής τεχνοτροπίας (παγκόσμια πατέντα), με τη χρήση ειδικού μηχανολογικού εξοπλισμού και ηλεκτρονικών συστημάτων, η οποία αποκαλείται Μέθοδος Τροποποιημένης Ατμόσφαιρας EcO2.

Περισσότερα ...

    
Ποιοτικοί έλεγχοι

Από το τέλος του 1997, η Εταιρεία μας απέκτησε το Πιστο- ποιητικό Ποιότητας ΕΝ ISO 9002:1994 για τις υπηρεσίες της στους τομείς της Επεξεργασίας, Συσκευασίας και Διακίνησης. Επίσης από το ίδιο έτος εγκαταστήσαμε και εφαρμόζουμε το Σύστημα Ελέγχου HACCP.

Περισσότερα ...

    
Copyright © 2011 by ΑΡΝΑΟΥΤΕΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε.  - All rights reserved.
Powered by AllWeb Solutions S.A. | Site Map